Известие

Collapse
No announcement yet.

стават ли и други волани от Алфи на 155 с и без ербег

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• стават ли и други волани от Алфи на 155 с и без ербег

Здравейте колеги!
    Искам да си сменя волана на моята 155 ца и се чудя дали волани от други модели стават .... примерно от 145 или 156.
    Благодаря предварително!
    sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

От 145 - мисля ,че става самия волан.
    Но за да имаш Air bag е съвсем друг случай.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз имам ербег но волана не ми е в добро състояние та за това решиш да го сменя.
      Един приятел си смени на рено 19 волана който беше без ербег с волан от лагуна с ербег. Като го сваляхме старият волан, и след това качвахме новият (с ербега)видях че се сваля самата възглавница, която не беше свързана чрез кабел с нищо, а просто се монтираше на волана, и за това се питам дали при нашите алфи е по същият начин. И се питам също на какъв принцип сработва ербега...... явно при силен удар т.е. няма датчици или нещо такова и вероятноста да се "пукне" в движение" ако влезнеш примерно в някоя ЯМА с голяма скорост е голям .
      Но нека да не разводнявам първият ми въпрос!!!
      Ще се радвам да ми отговорите и на двата въпроса но най вече на ПЪРВИЯТ!!!
      Поздрави!!!

Comment

На по-новите 155-ци има датцици за Air Bag, има и пиро патрони в коланите има и копче под седалките което блокира бензиновата помпа при удар. Все неща който си сработват при удар и нямат нищо общо с дупките.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
          Здравейте колеги!
          Искам да си сменя волана на моята 155 ца и се чудя дали волани от други модели стават .... примерно от 145 или 156.
          Благодаря предварително!
          Примерно:-НЕ стават.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Тая е от mobile.bg, гледам е с волан от 145 та би трябвало да става
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Типо, Темпра ,155, 145 единия модел. Но мисля ,че има някакъв яд с пластмасата на механизма от 145.
              Затова ти казах ,че не става. Други не стават ,щото въпросната конзола не е на волана като при 155.
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Относно еърбега - няма датчици, няма кабели, няма нищо... Просто се задейства от силен удар. В твоя случай можеш да си сложиш волан и с еърбег и без еърбег.
                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                  Относно еърбега - няма датчици, няма кабели, няма нищо... Просто се задейства от силен удар. В твоя случай можеш да си сложиш волан и с еърбег и без еърбег.
                  Мерси колега!

Comment

Working...
                  X